Als je een probleem hebt met je e-bike, bijvoorbeeld met de accu of de motor, ga dan de volgende stappen langs.

. Controleer of de oplader nog goed functioneert en de batterij opgeladen is

. Open de app en kijk of de e-bike en afstandsbediening de laatste updates hebben gehad

. Gebruikers van de app bitConnect moeten de app updaten naar de app Zehus

. Bekijk de handleidingen van de e-bike, in de app of online

Als het probleem niet is opgelost, neem dan contact op met onze Customer Service of jouw lokale Roetz e-bike dealer.

Je kunt een garantie- of reparatieverzoek indienen via onze website. Gebruik daarbij jouw ordernummer en de Zehus rapportage als referentie en beschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk.

Voor contact met een lokale e-bike dealer vind je hier een lijst met adressen.